Jennifer Lopez és Ben Affleck vadonatúj kaliforniai kastélyt vesznek

JLO Ben Affleck háza

Két nagyon hosszú évnyi házkeresésbe telt, de úgy tűnik, Ben Affleck és Jennifer Lopez készen áll az ingatlanügylet megpecsételésére. A TMZ szerint a friss házasok lefoglalóztak egy extravagáns ingatlant Pacific Palisadesben, Los Angeles előkelő negyedében. A hét hálószobával és számos fürdőszobával rendelkező, 140 négyzetméteres főépület és vendégház bőséges helyet biztosít a sztárpárnak és kíséretük számára is.

A Ken Ungar Architect neves helyi cég által tervezett és 34,5 millió dollárért jegyzett házat hivatalosan még nem adták át, így egyelőre nem tudni, mekkora árengedményt alkudtak ki a vevők. De az egy hektáros birtok kevesebb mint egy hónapja került először a piacra, így jó eséllyel a kért árhoz nagyon közeli összeget fizetnek.

A hirdetésben “Hamptons-szerű tradicionális” házként leírt elegáns ingatlant az útról magas falak és sövények takarják. Az őshonos platánfák körülveszik a bukolikus birtokot, amely egy téglából épített tornácon keresztül megközelíthető borsókavicsos autópályával fogadja a vendégeket. A lakók számára egy hatállásos, klimatizált garázs is rendelkezésre áll.

A főépületben keményfa padló és semleges színpaletta található. Természetes fény árasztja el a kandallóval felszerelt nappali és étkező helyiségeket. A könyvtár közvetlen hozzáférést biztosít a fedett teraszhoz, amely ideális a szabadban való étkezéshez és szórakozáshoz. A házban mozi, edzőterem, borospince és egy “gyógyfürdő” is található.

A birtokon nem kevesebb, mint négy konyha található: egy ínyenc konyha és egy különálló szervizkonyha a főépületben, valamint egy teljes szabadtéri konyha, amely a platánfák árnyékában áll. A negyedik konyha a különálló vendégházban található, amely saját nappalival, étkezővel és hálószobával is rendelkezik.

Ami a főépületet illeti, összesen hat hálószobát tartalmaz, a pazar fő lakosztályban nappali, két fürdőszoba, két gardrób és a buja hátsó udvarra néző erkély található. A birtokon egy hatalmas terasszal körülvett, sötét aljú medencét és rengeteg füves területet találunk.

A hollywoodi házaspár már készül a nagy hírverést kiváltó költözésre. Az 53 éves Lopez 42 millió dollárért kínálja eladásra üdülőhelyszerű Bel Air-i otthonát és az 50 éves Affleck tavaly 28 millió dollárért adta el Palisades-i agglegénylakását.

Magyarország ingatlan hirdetési piacán rendszeresen elég sok eladó kastély található, így aki ilyenre vágyik, az könnyedén találhat magának egy megfelelőt és vélhetőleg nem is kell két évig keresgéljen, mint Jennifer Lopezéknek. Aki kastélyra vágyik, de nincs hozzá elegendő fedezete, annak érdemes megnézni az ingyenesen használható, bankfüggetlen hitelkalkulátor segítségével, hogy mekkora hitelt kaphat.

foto: Berkshire Hathaway HomeServices

Array
Article Categories:
Cikkek

Comments are closed.