Melyik a legjobb klíma 2022-ben?

klíma

Van néhány dolog, amit a lakástulajdonosok figyelembe kell venniük, amikor eldöntik, melyik a legjobb klímaberendezést beszerelni otthonukba.

Ez valóban attól függ, hogy mit értékel a legjobban egy márkás klímaberendezésben. A legtöbb lakástulajdonos számára a legfontosabb tényezők a legjobb márkájú klímaberendezések beszerelésének teljes költsége, a váltakozó áramú egység élettartama, a kínált garanciák, az energiahatékonyság és az egység mérete, amelyre szüksége van a négyzetméteres területhez. otthon. hatékonyan hűti otthonát.

Légkondicionált helyiségének díszítése elengedhetetlen, ha olyan éghajlaton él, ahol az év egészében vagy egy részében meleg és párás. Számos különböző típusú klímaberendezést beállíthat a terében, a mobil egységektől, például a hordozható légkondicionálóktól a legjobb párátlanítókig vagy az állandóbb lehetőségekig, például a központi légkondicionálóig vagy a fali egységig.

Minden egységtípus kompromisszumokkal jár a teljesítmény, az energiahatékonyság és a költségek tekintetében, ezért az Önnek legmegfelelőbb kiválasztásához át kell gondolnia a helyiség méretét, azt, hogy az otthona állandó megoldásra konfigurálható-e, vagy beállítható-e. hűtési igények.

Samsung Wind-Free Avant 24000 BTU klíma

Csökkentett zaj. Kevesebb zajjal hűti a lakótereket, hogy ne zavarjon. Könnyen tisztítható antibakteriális szűrő, Easy Filter Plus. Wind-Free mode ™ Good Sleep ideális klímát teremt az alváshoz – kellemetlen hideg levegőáramlás nélkül. Energiát takarít meg, de élvezi is a hűvösséget. Az ECO mód kisebb kompresszorkapacitást használ a normál üzemmódhoz képest.

Daikin Sensira Bluevolution Entry Level 18000 btu klíma

Az új verzióban a Sensira szagtalanító titán-apatitból készült fotokatalitikus szűrővel van felszerelve, amelynek feladata a pollen, poratka és allergének felfogása és semlegesítése. Automatikus hűtés-fűtés kapcsoló – a készülék automatikusan kiválasztja a hűtési vagy fűtési módot a beállított hőmérséklet eléréséhez. 24 órás ütemező – 24 órán belül bármikor beállítható.

Midea Prime R32 klíma, 18000 BTU

Használjon pornográfiai technológiát légi követelések generálására, generálására és egyszerűsítésére akár 30 másodperc alatt.
A kompresszort úgy tervezték, hogy ellenálljon a szélsőséges időjárási viszonyoknak. A szoba kényelme mellett a hőmérséklet rendkívül külső.
Speciális iECO funkcióval vannak felszerelve, amely 8 óra alatt akár 60%-os energiamegtakarítást tesz lehetővé a hagyományos szellőzőnyílásokhoz képest.

Array
Article Categories:
Cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük