7 szuper nőnapi ebéd és vacsora ötlet

7 szuper nőnapi ebéd és vacsora ötlet

Minden év március 8-án van nemzetközi nőnap, ami a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, a nők egyenlő jogait ünnepeljük ezen a napon. A legtöbben egy csokor virággal, vagy édességgel szokták felköszönteni a hölgyeket ezen a napon. De nem csak virággal és csokival lehet kedveskedni, hanem egy finom ebéddel vagy vacsorával is. Ehhez segítünk néhány finom, látványos, de könnyen elkészíthető recepttel.

7 szuper nőnapi ebéd és vacsora ötlet

Aszalt szilvával töltött karaj

Ne ijesszen meg, hogy ez a recept egy töltött hús, mert tényleg roppant egyszerűen el lehet készíteni. A húst csak fel kell tekerni, és az előmelegített sütőbe rakni, a többi munkát a sütő elvégzi. Aszalt szilvával töltött karaj recept itt.

aszalt szilvával töltött karaj baconbe tekerve sütőben

Cajun csirkemell mangó salsával

Különleges ízvilágú látványos fogás, a salsa elkészítéséhez, a zöldségek, mangó aprításához kell egy kis kézügyesség, de tényleg egyszerű és nagyon finom recept. Cajun csirkemell mangó salsával recept itt.

cajun csirkemell mangó salsával

Zöldséges rakott csirkemell

Egy újabb látványos csirkemell recept ahol a munkát a sütő végzi el. Csak össze kell rakni, ami tényleg nem bonyolult, és fél óra múlva már be is zsebelheted a dícséretet a hölgyektől. Zöldséges rakott csirkemell recept itt.

zöldséggel rakott csirkemell

Sült hal zöldségágyon

Ebben a receptben egyszerre sült a főétel és a köret. Könnyed ebéd vagy vacsora, így akkor is jó választás, ha a felköszönteni kívánt hölgy vigyáz a vonalaira. Sült hal zöldségágyon recept itt.

sült hal zöldségágyon

Caprese csirkemell

Olaszos ízvilágú recept, ki tudna ellenállni a puha csirkemellnek a sok olvadó mozzarellával a tetején. Caprese csirkemell recept itt.

caprese csirkemell

Grillezett sajt salátával

Legyen egy húsmentes fogás is az ajánlatok között. Grillezett sajt salátával recept itt.

grillezett sajt salátával

Narancsos kacsacomb

A narancsos kacsacomb nem csak karácsonykor kerülhet az asztalra, hanem bármelyik ünnepi alkalomkor, akár nőnapon is. Narancsos kacsacomb recept itt.

narancsos kacsacomb egyszerűen

A nőnapi ebéd vagy vacsora mellé még néhány hasznos cikk:

Nőnapi sütemények

10 nőnapi köszöntő feleségnek

Munkahelyi nőnapi köszöntők kollégáknak

Nőnapi versek

Nőnapi köszöntő anyáknak

Array
Article Categories:
Receptajánló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük